Кошик
300 відгуків

Доброго дня, ми побачили Вашу заявку, так як сьогодні у нас вихідний Вам передзвонять у понеділок, замовлення які зроблені у вихідні дні ми намагаємось обробляти в першу чергу, також Вам буде гарантована додаткова знижка у розмірі 3%, незалежно від того, знаходиться товар в акції чи без. Гарного та позитивного вихідного 🙂🙂🙂

+380 (73) 241-73-34
+380 (97) 241-73-34
Київ, Україна
SVUSTOK
Кошик

Суміш для випічки "Хліб Бородинський", 0,5 кг

  • В наявності

65 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 195 грн

Суміш для випічки "Хліб Бородинський", 0,5 кг
Суміш для випічки "Хліб Бородинський", 0,5 кгВ наявності
65 ₴
+380 (73) 241-73-34
  • +380 (97) 241-73-34
+380 (73) 241-73-34
  • +380 (97) 241-73-34
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Бородинський хліб дуже відома і популярна марка хліба. Це дуже смачний сорт хліба. І особливо якщо це він з натуральних продуктів, то безумовно бородинський хліб підійде для щоденного раціону харчування. Думаєте складно випекти будинку такий смачний і корисних хліб? А ось і ні - дуже просто якщо придбати у нас суміш для випічки хліба і дотримуватися рецепта на пачці. Погодьтеся, що домашній хліб свіжої випічки це те, що сподобається всім. Склад: 1. Суха суміш (борошно пшеничне в/г, борошно житнє обдирне, солод житній ферментований сухий, цукор білий кристалічний, клейковина пшенична, сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські, молоко сухе незбиране, закваска суха, солодове житнє борошно, коріандр мелений) 2. Мед квітковий. Спосіб приготування: Суміш з пакету «Опара» висипати в невелику ємність, додати 50 мл теплої води та перемішати. Накрити рушником та поставити в тепле місце для збільшення опари в об*ємі в 2 рази. Суміш з паперового пакету висипати в глибоку ємність та зробити посередині ямку. Додати готову опару, 2-3 ст. ложки рослинної олії, розтоплений мед, попередньо промиті родзинки. Перемішати, поступово додаючи 250 мл води кімнатної температури. Замісити тісто. Накрити рушником та поставити в тепле місце для збільшення тіста в об’ємі в 2 рази. Тісто обім’яти. Форму для випікання хліба, змащену будь-яким жиром, заповнити тістом на ½ від об*єму. Дати підійти тісту протягом 40-50 хвилин. Розігріти духову шафу до 200°С. Випікати хліб до готовності при температурі 180*С-200°С (приблизно 1 годину). Корисні поради: Хліб можна випікати на деко у формі кулі або батону. За бажанням перед випічкою, тісто зверху можна присипати коріандром або тмином.
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага500 г
Складмука пшеничная в/х, мука ржаная обдирная, солод ржаной ферментированный сухой, сахар белый кристаллический, клейковина пшеничная, соль кухонная, дрожжи хлебопекарные, молоко сухое цельное, закваска сухая, мука житняя, кориандр,мед цветочный.
УпаковкаКартонна коробка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner