Кленовий сироп — це натуральний підсолоджувач, наповнений мінералами та вітамінами. Поліфеноли, які в ньому містяться, є сильними антиоксидантами та мають протизапальні властивості.
Кленовий сироп вариться просто — через кип'ятіння, без додаткових інгредієнтів, тому його можна вважати повністю натуральним і чистим продуктом без консервантів, барвників та ароматизаторів.
Кленовий сироп з успіхом може замінити цукор і мед: додавайте його в чашку з чаєм, поливайте млинці або готуйте м'ясо — буде смачно! На відміну від меду, у процесі теплового оброблення кленовий сироп не втрачає своїх корисних властивостей.
Глікемічний індекс кленового сиропу нижче, ніж у столового цукру: 54 та 65, відповідно. Коли Ви їсте кленовий сироп, рівень цукру в крові підвищується повільніше, порівнюючи зі звичайним цукром.
Склад: кленовий сироп.
Країна-виробник: Канада
Енергетична цінність: 168 кКал/100 гр
Білки: < 0,38 гр
Жири: < 0,2 гр
Вуглеводи: 46,0 гр
Умови зберігання: у темному, прохолодному місці за температури +4
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Канада |
Вид товару | Сироп |
Смак | Клен |
Об`єм | 170 мл |
Склад | кленовый сироп. |
Упаковка | Скляна пляшка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 370 ₴